Preşedintele fondator al PRU, Bogdan Diaconu, a avut o întâlnire luni, la Palatul Parlamentului, cu liderul PSD, Liviu Dragnea, cei doi discutând aproximativ 20 de minute. La ieşire, Diaconu a afirmat că preşedintele social-democraţilor l-a felicitat pentru constituirea alianţei BINE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce a vorbit cu Liviu Dragnea, Diaconu a spus că discuţia a vizat alianţa BINE. El a refuzat să dea mai multe detalii, spunând doar că Liviu Dragnea l-a felicitat pentru demersul de constituire a alianţei.

Trei dintre partidele româneşti care se autointitulează a fi naţionaliste – Partidul România Unită (PRU), Partidul România Mare (PRM) şi Partidul Noua Dreaptă (PND) – au anunţat duminică formarea unei alianţe politice intitulată BINE - Blocul Identităţii Naţionale în Europa. Decizia a fost anunţată de Bogdan Diaconu, care a spus că alianţa nu va colabora cu Victor Ponta sau cu Daniel Constantin.

Preşedintele fondator al PRU, Bogdan Diaconu, a ţinut să puncteze, încă de la început, că BINE a fost constituită pe 25 martie, de Buna Vestire.

”A fost cea mai bună veste care putea să vină pentru naţionaliştii din România. După 27 de ani de fărămiţare, de dezbinare pe partea naţionalistă a eşichierului politic, iată că astăzi cele trei partide reprezentantive pentru naţionalismul din România şi-au dat mâna şi sunt hotărâte să facă bine România”, a anunţat Diaconu.

Bogdan Diaconu a precizat că alianţa va fi condusă de trei co-preşedinţi: el, Adrian Popescu (PRM) şi Tudor Ionescu (PND).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.