Deputatul PSD Bogdan Cojocaru susţine că preşedintele Klaus Iohannis arată, prin atitudinea sa din ultimele zile, că el este adevăratul premier şi nu Ludovic Orban, adăugând că ”mai lipseşte să-l vedem pe şeful statului numărând duminică voturile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că guvernarea României a fost preluată ”abuziv” de un partid care a luat doar 19 la sută la alegerile din 2016, iar acum, ”prin trădări şi cumpărări de parlamentari la bucată, candidatul Iohannis şi-a asigurat, pentru a doua oară, guvernul său”.

”Zilele acestea l-am putut urmări făcând un adevărat tur de forţă la preluarea portofoliilor de către noii miniştri PNL, totul culminând cu a prezida prima şedinţă de guvern şi a se fotografia cu membrii cabinetului Orban. Aşa ne-am putut explica, într-un final, de ce domnul Orban a vorbit la audierile din parlament in locul miniştrilor. De altfel, doar acolo a putut şi domnia sa să o facă, pentru că adevăratul prim-ministru este Klaus Werner Iohannis” a afirmat deputatul PSD de Iaşi, Bogdan Cojocaru.

El adaugă că România intră într-o ”etapă periculoasă”, în condiţiile în care întreaga putere a încăput pe mâinile unui singur om.

”După descinderile la Palatul Victoria şi la ministere, mai rămâne să-l vedem pe Iohannis numărând duminică voturile. A vrut întreaga putere, prin diverse metode a şi obţinut-o, însă PSD se va opune cu toate forţele împingerii României în dictatură”, a mai afirmat parlamentarul social-democrat.

Deputatul PSD consideră că ”prin votul românilor, liberalii cu siguranţă îl vor invita pe Klaus Iohannis să fie prim-ministru, după ce candidatul PNL va pierde alegerile”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.