Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu a salutat vineri rezultatul pozitiv de azi din Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Suediei în favoarea aderării României la Schengen, el afirmând că se bucură că demersurile sale pe lângă ministrul Tobias Billstrom, omologul său şi liderii Partidului Social-Democrat Suedez au avut succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salut rezultatul pozitiv de azi din Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Suediei în favoarea aderării României la Schengen! Mă bucur că demersurile mele pe lângă colegul meu, ministrul Tobias Billstrom şi liderii Partidului Social-Democrat Suedez au avut succes”, spune ministrul de Externe într-un mesaj pe Twitter.

”Acest rezultat pozitiv urmează rezultatului la fel de pozitiv al dezbaterii de ieri din Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului Suediei, în favoarea aderării României. Vă mulţumim, Suedia!”, mai spune ministrul de Externe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.