Senatorul PSD Florian Bodog a afirmat că fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă ar trebui să tacă şi i-a reamintit acestei că „oamenii mor cu zile pentru că ea şi gaşca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esenţiale pentru pacienţii din spitale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Doamna ex-ministru Mihăilă s-a trezit vorbind fix atunci când trebuia să aibă decenţa să tacă! Îi aduc aminte doamnei ex-ministru că oamenii mor cu zile pentru că ea şi gaşca USR nu au fost în stare să asigure medicamentele esenţiale pentru pacienţii din spitale. Oamenii mor pentru că toată vara nici ea şi nici Cîţu nu au făcut nimic să pregătească sistemul sanitar pentru valul patru al pandemiei! Când singura ta realizare ca ministru al Sănătăţii este că soţul tău a reuşit la «concursul» de la Spitalul Municipal din Oradea, ar trebui să intri în pământ de ruşine! Dar, la unii, tupeul este invers proporţional cu priceperea!”, a scris Florian Bodog, marţi pe Facebook. 

Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă afirmă că liderii grupurilor parlamentare PNL, PSD, UDMR şi AUR au respins dezbaterea urgenţă a Legii certificatului verde în Camera Deputaţilor. „În ziua cu recordul absolut de morţi de la începutul epidemiei, s-a născut monstruoasa coaliţie împotriva sănătăţii publice”, a susţinut Mihăilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.