Ministrul interimar al Justiţiei, Lucian Bode, a declarat, joi seară, că desfiinţarea SIIJ rămâne o prioritate a mandatului său. "Soluţia este un proiect solid care să ţină cont de recomandările Comisiei de la Veneţia, care să fie dezbătut de urgenţă în Parlament şi care să obţină consensul unei majorităţi parlamentare", a detaliat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bode a afirmat că o prioritate a mandatului său interimar la Ministerul Justiţiei este legată desfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

"Rămâne o prioritate, ne-am asumat acest lucru în programul de guvernare, fiind o condiţie esenţială pentru ridicarea MCV. Soluţia o ştim cu toţii, doar cine nu vrea să vadă nu o vede. Soluţia este un proiect solid care să ţină cont de recomandările Comisiei de la Veneţia, care să fie dezbătut de urgenţă în Parlament şi care să obţină consensul unei majorităţi parlamentare", a susţinut el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.