Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a transmis sâmbătă, tinerilor liberali prezenţi la deschiderea Şcolii Memoriale „Gheorghe I. Brătianu”, că urmează patru tururi de alegeri în doar şapte luni şi partidul se bazează pe tinereţea, energia şi determinarea acestora. El a mai precizat că tinerii liberali vor fi parte a acestor bătălii electorale, vor fi în prima linie şi doreşte ca ei să aibă iniţiativă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Urmează patru tururi de alegeri în doar şapte luni. Viaţa politică va fi o la o intensitate fără precedent în România ultimilor 20 de ani. Partidul Naţional Liberal a decis să meargă singur la toate aceste scrutine electorale. Deviza vechilor liberali «Prin noi înşine» este mai actuală ca oricând şi ea trebuie să vă anime în aceste confruntări care nu vor fi deloc uşoare. Ne bazăm pe tinereţea, energia şi determinarea voastră. Sunteţi parte a acestor bătălii electorale. Veţi fi în prima linie şi vreau să aveţi iniţiativă”, a declarat Lucian Bode. 
El a subliniat că implicarea activă a tinerilor în politică este esenţială pentru atingerea rezultatelor pe care PNL şi le-a propus la nivel naţional. 
“Vă îndemn la o luptă adevărată anul viitor, aşa cum ştiţi voi să o duceţi şi cum aţi dus bătălii pe care le-aţi câştigat aproape de fiecare dată. Vă îndemn să fiţi ambasadori ai liberalismului nu doar în cercurile voastre sociale, ci şi în întreaga comunitate. Implicarea voastră activă în politică, fie că e vorba de viaţa partidului, de dialogul cu cetăţenii, de implicarea în campanii sau de munca voluntară este esenţială pentru obţinerea rezultatelor pe care ni le-am propus la nivel naţional. Acesta este atuul cel mai de preţ pe care îl aveţi şi este mult mai puternic decât retorica şi zgomotul celor ce neagă valorile noastre.
Nu uitaţi că lupta pentru valorile în care credem se dă în fiecare zi, cu fiecare acţiune pe care o întreprindem. Să ne asumăm responsabilitatea aceasta cu mândria şi curajul care ne definesc ca liberali”, a afirmat Bode. 
El le-a sugerat şi o temă, aceea a promovării faptului că cele mai bune oraşe pentru tineri sunt cele conduse de administraţie liberală. 
“O temă pe care puteţi construi este aceea că cele mai bune oraşe pentru tineri sunt liberale. Comunităţile locale cu cele mai notorii festivaluri pentru tineri, cele mai digitalizate, oraşele smart din care tinerii nu pleacă, ci din contră, în care tinerii vin, îşi găsesc joburi şi îşi întemeiază familii, comunităţile în care colegii voştri de generaţie au o viaţă activă şi petrec timpul de calitate, toate acestea au, în marea lor majoritate, administraţii locale liberale. Promovaţi-le inteligent în rândul colegilor voştri de generaţie, pentru că aveţi ce. Arătaţi ce înseamnă administraţie liberală, locală şi centrală, model liberal de dezvoltare, care sunt diferenţele şi cum s-au schimbat în bine locurile, oraşele, judeţele unde administrează liberalii”, a mai declarat secretarul general al PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.