Biroul permanent va avea şedinţă, vineri de la ora 12.00, pentru a decide convocarea plenului Senatului, în sesiune extraordinară, de la ora 14.00, în vederea unei informări asupra a trei proiecte de lege pentru aprobarea unor ordonanţe de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba despre proiectul de lege pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 90/2021 privind unele măsuri din domeniul pensiilor din sistemul public şi proiectul de lege pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă 91/2021 privind aprobarea continuării Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat.

De asemenea, va intra în procedură legislativă şi propunerea de lege pentru aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului 92/2021 privind regimul deşeurilor.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.