Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte, luni, una dintre temele de discuţie urmând a fi situaţia ministrului Tudorel Toader. Săptămâna trecută, parlamentarii PSD au refuzat să participe la votul moţiunii simple împotriva lui Toader şi au anunţat că situaţia va fi analizată în coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte, luni, începând cu ora 12.00, la Camera Deputaţilor, în sala Grupului PSD „Ovidiu Şincai".

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, sâmbătă, la Slobozia, că una dintre temele de discuţie o să fie situaţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

"Cred că trebuie să discutăm subiectul ăsta, că e delicat. Luni sper să ne vedem. Luni avem Birou Permanent Naţional, la ora 12.00”, a spus Dragnea.

Miercuri, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunţat că s-a decis ca parlamentarii formaţiunii să nu participe la votul moţiunii simple „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL şi USR, decizia în legătură cu ministrul Tudorel Toader urmând a fi luată în cadrul coaliţiei, după negocieri între Livu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Viorica Dăncilă.

Din lipsă de cvorum, procedura a fost amânată.

Tot miercuri, Liviu Dragnea a afirmat că există nemulţumiri în rândul social-democraţilor cu privire la activitatea ministrului Toader, dar că acestea vor fi discutate în coaliţie.

Marţi, la dezbaterea moţiunii, deputatul PSD Florin Iordache l-a criticat pe ministrul Justiţiei, cerându-i să spună când dă ordonanţa de urgenţă pentru modificarea codurilor penale şi pentru revizuirea sentinţelor date de completurile de 5 judecători şi a precizat că, în PSD, atunci când ai greşit demisionezi sau eşti remaniat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.