Şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD a început luni, la ora transmiterii acestei ştiri, secretarul general al partidului, Marian Neacşu fiind mandatat să o prezideze, în condiţiile în care preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, este în vacanţă şi nu participă la reuniune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La BPN este prezent premierul Mihai Tudose, alături de vicepremierul Marcel Ciolacu şi de ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, care le va prezenta social-democraţilor detalii despre PNDL.

Aceasta este prima şedinţă a BPN după mai bine de 10 luni, ultima reuniune având loc pe 7 septembrie 2016, când liderii social-democraţi au decis convocarea unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional pentru validarea listei candidaţilor PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

După începerea campaniei electorale, Biroul Permanent Naţional nu s-a mai întrunit, liderii partidului fiind preocupaţi de activităţile electorale din teritoriu.

Atât Sorin Grindeanu, cât şi Victor Ponta i-au imputat lui Liviu Dragnea că a impus un stil autoritar de conducere a partidului, inclusiv prin întreruperea seriei şedinţelor săptămânale ale Biroului Permanent Naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.