Conducerea Camerei Deputaţilor a respins, marţi, solicitarea grupului parlamentar PNL de a-l invita pe ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, la „Ora Guvernului”, pentru a da explicaţii cu privire la „sustenabilitatea financiară a implementării legii salarizării”, pe motiv că acesta a fost invitat şi luna trecută, a anunţat secretarul Ioana Bran (PSD).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Solicitare din partea grupului parlamentar PNL privind «Ora Guvernului» din data de 22 mai, luni, aceştia au solicitat ca domnul ministru al Finanţelor, Viorel Ştefan, să fie invitat pe tema «sustenabilitate financiară a implementării legii salarizării personalului plătit din fonduri publice. În urma votului, această solicitare a fost respinsă. Mai mult de atât, domnul ministru al Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, a fost invitat şi luna trecută la «Ora Guvernului»”, a afirmat Ioana Bran, la finalul şedinţei Biroului Permanent. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.