Biroul Executiv al PRO România s-a reunit marţi pentru a discuta pentru a discuta rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie, strategia politică pentru perioada următoare şi schimbări structural-organizatorice de partid. Alin Văcaru a fost desemnat secretar general interimar al formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Conducerea partidului a analizat şi discutat în toată această perioadă rezultatele alegerilor parlamentare. Decizia unanimă a fost să rămânem consecvenţi în a fi de partea cetăţenilor, urmând să comunicăm în perioada următoare proiectele concrete la care lucrăm în acest sens. Tot astăzi s-a stabilit că Alin Văcaru, actual Secretar General Adjunct, va ocupa funcţia de Secretar General interimar până la următorul Congres”, a declarat Victor Ponta, preşedintele PRO România, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii.

Totodată, BEx PRO România a decis înfiinţarea mai multor grupuri de lucru şi numirea unor responsabili pentru acestea, respectiv:

- Grup de Negociere privind alianţele locale - Marian Neacşu

- Grup de iniţiativă privind Grupul Aleşilor Locali - Felix Rache

- Grup de dezbateri ideologice - Corina Creţu

- Grup de analiză privind situaţia fuziunii cu ALDE - Adrian Ţuţuianu

- Grup de planificare strategică - Silviu Predoiu

PRO România „îşi continuă misiunea de a crea unitate în societatea românească, prin implementarea de proiecte care se adresează tuturor celor care cred în dezvoltarea socială şi economică stabilă şi predictibilă”, mai spune sursa citată.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.