Biroul Executiv al PRO România s-a reunit marţi pentru a discuta pentru a discuta rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie, strategia politică pentru perioada următoare şi schimbări structural-organizatorice de partid. Alin Văcaru a fost desemnat secretar general interimar al formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Conducerea partidului a analizat şi discutat în toată această perioadă rezultatele alegerilor parlamentare. Decizia unanimă a fost să rămânem consecvenţi în a fi de partea cetăţenilor, urmând să comunicăm în perioada următoare proiectele concrete la care lucrăm în acest sens. Tot astăzi s-a stabilit că Alin Văcaru, actual Secretar General Adjunct, va ocupa funcţia de Secretar General interimar până la următorul Congres”, a declarat Victor Ponta, preşedintele PRO România, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii.

Totodată, BEx PRO România a decis înfiinţarea mai multor grupuri de lucru şi numirea unor responsabili pentru acestea, respectiv:

- Grup de Negociere privind alianţele locale - Marian Neacşu

- Grup de iniţiativă privind Grupul Aleşilor Locali - Felix Rache

- Grup de dezbateri ideologice - Corina Creţu

- Grup de analiză privind situaţia fuziunii cu ALDE - Adrian Ţuţuianu

- Grup de planificare strategică - Silviu Predoiu

PRO România „îşi continuă misiunea de a crea unitate în societatea românească, prin implementarea de proiecte care se adresează tuturor celor care cred în dezvoltarea socială şi economică stabilă şi predictibilă”, mai spune sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.