Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu, şef de Cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a explicat de ce s-a înscris în PNL. Acesta spune că vrea să se implice activ, că are simpatii liberale şi crede că acest partid este singurul care poate reporni România. El a mai precizat că va rămâne simplu membru la filiala PNL Hunedoara şi nu vizează funcţii de conducere în interiorul formaţiunii sau să fie pe vreo listă la alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De ce acum? Pentru că, cred cu tărie, este momentul ca în viaţa tuturor partidelor să apară oameni noi, care până acum nu au mai fost implicaţi politic. Pentru că am hotărât să nu mai privesc de pe margine, să mă implic, să nu mai fiu nevoit să invoc eternul "în locul lor aşa aş face". Şi nu în ultimul rând, pentru că am dreptul! De ce PNL? Pentru că mereu am avut simpatii liberale. Pentru că în organizaţiile din judeţul meu sunt oameni minunaţi, dedicaţi comunităţilor locale, gospodari care deja au demonstrat că merită, cu prisosinţă, votul oamenilo”, a scris Traian Berbeceanu, vineri, pe Facebook.
 
Acesta a adăugat că a cunoscut, în ultima vreme, mulţi liberali, valoroşi şi buni profesionişti care l-au convins că sunt bine intenţionaţi.
 
„Pentru că în ultima perioadă de timp am avut şansa să cunosc lideri naţionali, oameni valoroşi, buni profesionişti, convingăndu-mă personal de bunele lor intenţii. Pentru că, în condiţiile unei guvernări pline de greutăţi inimaginabile, am simţit grija faţă de cetăţeni, preocuparea pentru sănătatea şi siguranţa acestora în detrimentul cumulului de capital electoral. Pentru că este partidul care poate să repornească România. Pentru că PNL!”, a explicat Berbeceanu.
 
El a mai spus că nu îl interesează candidaturile sau să fie pe vreo listă la alegeri.
 
„Unde în PNL? Jos, la talpă, în linia întâi. Voi fi un simplu membru de partid, fără să vizez vreo funcţie de conducere. Nu mă interesează vreo candidatură personală, nu îmi doresc niciun loc pe vreo listă. Dar voi susţine, cu toată puterea şi priceperea, candidaţii desemnaţi, având convingerea că, împreună, avem şansa să schimbăm "culoarea" judeţului”, a conchis Traian Berbeceanu.
 
Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani şi ocupă funcţia de şef de Cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.