Deputatul UDMR Benedek Zacharie a afirmat, luni, la Ora Guvernului unde este invitat premierul Ludvi Orban că s-a pierdut şirul ordonanţelor, iar ”inconsecvenţa Guvernului a fost evidentă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pierdem şirul ordonanţelor de urgenţă (…) nimeni nu poate să urmărească aceste modificări, inconsecvenţa guvernului a fost evidentă. Riscul epidemiologic a crescut la maxim pentru că Guvernul nu a implementat la timp legea care reglementează starea de alertă. (...) În loc să căutăm soluţii pentru redresarea economiei, batem pasul pe loc cu nişte proceduri care ar fi fost foarte simplu de rezolvat în timp util”, a afirmat, luni, în Camera Deputaţilor, Benedek Zacharie.

Acesta acuză Guvernul că transmite ”nesiguranţă şi instabilitate”.

”Ce strategie are guvernul? Conform statisticilor România a înregistrat în 2019 cel mai bun rezultat economic în ce priveşte exporturile. Cum vom putea menţine tendinţa de anul trecut domnule premier?”, a mai spus reprezentantul UDMR.

Acesta l-a întrebat pe şeful Guvernului dacă are un plan concret în ceea ce priveşte facilităţile fiscale care ar putea ajuta la relansarea economiei. 

”UDMR consideră că această criză se poate depăşi, doar dacă instituţiile fundamentale ale statului au un dialog corect şi colaborează, dac politicienii nu încearcă să acumuleze capital politic pe perioada pandemiei. Trebuie să înţelegem că pandemia nu are naţionalitate aşa cum nici criza economică nu se poate rezolva doar cu măsurile luate de guvernul liberal”, a ami afirmat reprezentantul UDMR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.