Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunţat că va depune, săptămâna viitoare, în Parlament un proiect de lege privind înfiinţarea instituţiei Muzeului Naţional al Revoluţiei Anticomuniste din Decembrie 1989.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Voi depune săptămâna viitoare, în Parlament, proiectul de lege privind înfiinţarea instituţiei Muzeului Naţional al Revoluţiei Anticomuniste din Decembrie 1989. Astăzi, în Piaţa Libertăţii din Timişoara, în faţa viitorului muzeu, am lansat propunerea de proiect legistlativ, cu multe emoţii. În sfârşit, după mulţi ani, proiectul meu de suflet prinde contur”, a scris Ben Oni Ardelean, sâmbătă pe Facebook.
 
LIberalul a făcut o invitaţie publică „tuturor parlamentarilor de Timiş şi nu numai, indiferent de culoarea politică, să se alăture acestui demers”.
 
„A trecut mult prea mult timp pentru a ne mai izbi de bariere ideologice sau de calcule electorale. Timişoara şi întreaga Românie au nevoie de un muzeu care nu doar să amintească despre ce a însemnat Revoluţia din decembrie ‘89, dar care să şi conştientizeze importanţa libertăţii, dreptăţii, adevărului şi democraţiei în stat. Uniţi vom reuşi! Glorie eterna eroilor Revoluţiei! Dumnezeu să binecuvânteze poporul român!”, a completat Ardelean. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.