Senatorul PMP Traian Băsescu a părăsit sala de plen după ce a aşteptat mai bine de jumătate de oră ca şedinţa să înceapă, aceasta fiind amânată cu încă două ore şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traian Băsescu şi-a cerut scuze de la preşedintele decan de vârstă, Leon Dănăilă, spunând că el părăseşte sala de plen după ce a aşteptat mai bine de jumătate de oră să înceapă şedinţa.

”Îmi pare rău, domnule preşedinte. Dacă programul se face după partide, venim şi noi la şase”, a spus Traian Băsescu înainte de a părăsi sala de plen împreună cu întregul grup senatorial PMP.

”Plecaţi?”, l-a întrebat un jurnalist pe senatorul PMP. ”Unde să plec, măi omule?”, i-a răspuns fostul preşedinte. ”Să beţi o cafea”, i-a replicat jurnalistul. ”Ah, voiai să stau aici până la patru? Cred că şi la cameră e aceeaşi chestie”, a mai spus Traian Băsescu.

Şedinţa de plen a Senatului trebuia să fie reluată la ora 13:30, dar a fost amânată până la ora 16:00 din cauză că discuţiile dintre partide pe împărţirea funcţiilor în Legislativ s-au prelungit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.