Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Romarm nu a mai produs măşti de protecţie, aşa cum anunţa ministrul Economiei, Virgil Popescu, întrucât "maşinile care fabricau măşti s-au stricat" şi "trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă". "Măi Ludovice, măi hoţilor, şi din moartea românilor vreţi să faceţi bani?!", adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traian Băsescu aminteşte, într-o postare pe Facebook intitulată "Bani şi din moarte...", despre declaraţii ale ministrului Economiei, Virgil Popescu, făcute în 29 martie 2020: "Astăzi a început producţia primelor măşti în România! Cu toate ”motoarele” turate mergem înainte. S-a început instalarea utilajelor şi testul de producţie. În scurt timp vor produce 150.000 de măşti pe zi - peste 4 milioane de măşti lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucăţi pe zi, respectiv 15.000.000 de măşti lunar”.

Fostul preşedinte spune însă că Romarm nu a mai produs acele măşti.

"Şi când colo, ce să vezi? Romarm nu a mai produs nimic. Maşinile care fabricau măşti s-au stricat. Nu există în lume inginer care să repare nişte maşini de cusut. Trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă. Măi Ludovice, măi hoţilor şi din moartea românilor vreţi să faceţi bani?!", adaugă Traian Băsescu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.