Fostul primar general al Capitalei Traian Băsescu consideră că o alianţă PSD – PNL nu îl poate bate pe Nicuşor Dan şi a afirmat că-l apreciază pe priamrul general care a avut curajul să intre în Bucureştiul subteran, lucru pe care primarii nu au avut curajul să îl facă până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O alianţă PSD – PNL nu îl poate bate pe Nicuşor la Bucureşti, pentru că orice s-ar spune despre Nicuşor omul ăsta a avut curaj să intre în Bucureştiul subteran, lucru pe care primarii nu au avut curaj să îl facă până acum. Au menţinut activitatea la ceea ce se vede şi au neglijat Bucureştiul subteran. Ori, Nicuşor aici a investit foarte mulţi bani şi eu cred că încă un mandat va face ca Bucureştiul să aibă infrastructură subterană acceptabilă. (...) Nu numai termoficare pentru că uitaţi-vă că au dispărut şi toate cablurile care erau atârnate pe stâlpi, au fost introduse în canelele subterane de comunicaţii. Se întâmplă lucruri importante în Bucureşti. Uitaţi-vă că are curajul introducerii de sensuri unice, cine ar fi crezut că va fi un primar care va avea curaj să spună, fraţilor, în Dorobanţi, sens unic. Cine ar fi crezut? Uite că a făcut-o Nicuşor şi în foarte multe alte locuri văd că apare ideea şi nu numai ideea, ci se pune şi practică sensul unic ceea ce uşurează mult traficul”, a declarat Traian Băsescu, marţi, la Digi 24.

Întrebat dacă îi place Nicuşor Dan, Traian Băsescu a răspuns:

“Nu aş spune că îmi place, dar îi apreciez munca.  Nu pot să spun despre un primar că îmi place sau nu îmi place, dar mă uit că are curaj să abordeze problemele grele ale Bucureştiului: traficul, cu sensurile unice, şi încep să văd modelul de la Bruxelles preluat şi aici, cu foarte multe sensuri unice ceea ce uşurează traficul şi Bucureştiul subteran, ţevile de la RADET înlocuite”, a afirmat Băsescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.