Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că electoratul îşi doreşte cât mai mulţi tineri în politică, de aceea consideră că "generaţia Facebook poate da lovitura în alegerile locale" şi ar trebui să vină la putere, întrucât sunt "oameni gata să se angajeze".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PMP de la Sibiu, că electoratul îşi doreşte oameni tineri în politică.

"Este un moment în care electoratul vrea să vadă şi generaţia tânără. Aş spune chiar că generaţia Facebook ar trebui să vină la putere după aceste alegeri, pentru că - cine urmăreşte Facebook, dincolo de excesivi - acolo mesajele sunt extrem de sănătoase şi dezbaterea extrem de vie, cu păreri, opinii, opţiuni, oameni gata să se angajeze. Aş spune că generaţia Facebook poate da lovitura în alegerile locale din România", a spus Traian Băsescu.

El a menţionat că PMP este un partid cu foarte mulţi tineri, iar 82 la sută dintre ei nu au mai făcut politică până în prezent.

În organizaţia PMP Sibiu, procentul celor care nu au fost implicaţi în politică depăşeşte 90.

Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PMP Sibiu la alegerile locale. 

La sosire, Băsescu a fost întâmpinat cu pâine, sare şi ţuică de tineri îmbrăcaţi în costume populare. Preşedintele PMP a gustat din pâine şi a luat doar o gură de ţuică.

"Atât ajunge, că nu e apă", a spus Băsescu.

La eveniment au participat circa 800 de membri şi simpatizanţi ai PMP din întreg judeţul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.