Preşedintele PMP Traian Băsescu afirmă că Victor Ponta intră la "cantităţi neglijabile” atunci când vine vorba despre căderea Guvernului Dăncilă, PMP fiind dispus să susţină altături de Pro România moţiunea de cenzură iniţiată de liberali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu facem nazuri la Victor Ponta când e vorba de căderea guvernului Dăncilă. Victor Ponta intră la cantităţi neglijabile. Obiectivul de a scăpa de PSD de la guvernare mi se pare extrem de important”, a declarat Traian Băsescu după şedinţa Colegiului Naţional al PMP.

Liderul PMP speră că dacă opoziţia va pierde din nou în faţa PSD-ului, măcar să piardă onorabil.

"Totul este să nu fim bătuţi ca data trecută. Adică să ne cerem să luăm bătaie. Data trecută ne-au bătut cu 100 de voturi. Măcar să pierdem onorabil, la un 20-30 de voturi. Ceea ce înseamnă că liberalii care şi-au asumat moţiunea trebuie să facă nişte negocieri”, a mai spus Băsescu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus săptămâna trecută într-o conferinţă de presă, că bătălia cu PSD-ALDE se va da pe “toate fronturile”, astfel că liberalii au început deja pregătirea unei strategii privind o moţiune de cenzură împotriva Guvernului.

"Voi face tot ce este legal, constituţional şi omeneşte pentru a scăpa România de năpasta care a lovit-o şi care se cheamă Dragnea. M-am ţinut şi mă voi ţine de cuvânt. (...) Bătălia noastră cu aceasta coaliţie toxică continuă şi se va da pe toate fronturile, cu siguranţă cu o moţiune de cenzură şi începem pregătirea strategiei pentru adoptarea acestei moţiuni de cenzură. De asemenea, vom ataca toţi miniştrii incompetenţi, care şi-au demonstrat cu prisosinţă incapacitatea lor de a face lucruri bune la ministerele pe care le conduc”, a afirmat Ludovic Orban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.