Fostul preşedinte Traian Băsescu scrie, într-o postare pe Facebook, că ţara este condusă de "politicieni de proastă calitate", referindu-se la faptul că România va prelua preşedenţia UE cu doi oameni cheie, preşedinte şi premier, acuzaţi de înaltă trădare, ca urmare a faptului că Ludovic Orban, pe care îl defineşte ca autotintitulat "lider al opoziţiei şi viitor prim-ministru" a formulat o astfel de acuzaţie împotriva premierului Viorica Dăncilă, iar Liviu Dragnea, nenominalizat, dar prezentat ca "lider al alianţei de guvernare", a cerut să fie făcută o plângere penală împotriva preşedintelui tot pentru înaltă trădare. " Vă imaginaţi ce mesaje transmit către guvernele lor ambasadorii acreditaţi la Bucureşti?", se întreabă Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când ţara ajunge pe mâna unor politicieni de proastă calitate…Unul care se autointitulează a fi lider al opoziţiei şi viitor prim-ministru face plângere penală şi îl acuză pe premier de ÎNALTĂ TRĂDARE . Un altul, care este lider al alianţei de guvernare, cere să se facă plângere penală împotriva Preşedintelui României şi îl acuză de ÎNALTĂ TRĂDARE", remarcă fostul preşedinte.

El spune că, dacă ne luăm după cei doi politicieni, România va prelua preşedinţia UE cu doi oameni cheie, preşedinte şi premier, acuzaţi de înaltă trădare.

"După astfel de declaraţii publice făcute de oameni aflaţi la vârful Statului Român, vă imaginaţi ce mesaje transmit către guvernele lor ambasadorii acreditaţi la Bucureşti? Dar cum arată România privită din exterior, vă puteţi imagina?", se întreabă Băsescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.