Liderul PMP Traian Băsescu a vizitat, sâmbătă, Târgul Indagra, unde a făcut poze cu vizitatorii, el arătând că este interesat în special de utilaje agricole, pentru că doreşte să îşi exploateze singur terenul de 280 de hectare de la Nana, din judeţul Călăraşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însoţit de preşedinţii executivi ai PMP, Valeriu Steriu şi Eugen Tomac, Traian Băsescu s-a plimbat pe la toate standurile cu utilaje, el mărturisind că doreşte să îşi cultive singur terenul din judeţul Călăraşi. S-a urcat chiar şi pe două combine, pentru a vedea ce tehnologie folosesc. 

Liderul PMP a primit mai multe sfaturi de la producătorii de utilaje, şi chiar a primit oferta de la un director de firmă de a-i face o analiză privind modul în care să scoată o recoltă cât mai bună pe terenul de la Nana.

Băsescu a fost oprit de oameni, care au dorit să facă poze cu el şi selfie-uri. Cei mai mulţi au dorit să păstreze o amintire cu fostul şef al statului, iar acesta s-a fotografiat cu copii în braţe şi alături de familii. 

Vizita fostului preşedinte nu a fost lipsită şi de mici incidente. Un bărbat a strigat spre el: ”Ce ai făcut tu ca preşedinte, Băsescu?”, iar fostul şef al statului i-a replicat că este prea nervos şi ar trebui să fie mai calm, pentru că este week-end. ”Ce ia omule, eşti nervos, sâmbăta? Fii relaxat!”, i-a spus Băsescu. 

O altă persoană i-a spus lui Băsescu să plece acasă. 

Dincolo de aceste incidente, liderul PMP s-a declarat mulţumit că a găsit o firmă, din Ştefăneşti, care să îi facă documentaţia pentru investiţia necesară pentru a-şi putea cultiva pământul în regie proprie. 

”Nu îmi trebuie gigantisme, îmi trebuie ceva pentru 280 de hectare”, a spus Băsescu, arătând că doreşte să îşi exploateze singur terenul şi să nu mai ceară prestaţie de la unii care vin ba cu combina, ba cu tractorul. El a adăugat că şi-ar dori chiar să aibă angajaţi care să se ocupe de administrarea acestui teren. 

El a mărturisit că i-a plăcut şi să se urce în combină, pentru că seamănă cu conducerea unei nave.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.