Preşedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri, că nu există tensiuni între miniştrii USR PLUS şi premierul Florin Cîţu, fiind vorba doar despre discuţii pentru găsirea celor mai bune soluţii. ”Citesc diverse năzbâtii despre sabotaje imaginare. Nu are nicio legătură cu realitatea, avem un dialog foarte corect”, a afirmat Barna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dan Barna a fost întrebat, miercuri, dacă există dispute între miniştri USR PLUS şi premier şi a răspuns: ”Resping această speculaţie foarte clar. Sunt discuţii pe care le avem între noi, miniştrii, din oricare dintre partidele din Coaliţie, sunt discuţiile fireşti de a găsi cele mai bune formule”.

Barna afirmă că ”nu există tensiuni”.

”Citesc diverse năzbâtii despre sabotaje imaginare. Nu are nicio legătură cu realitatea, avem un dialog foarte corect”, a mai afirmat vicepremierul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.