Preşedintele USR, Dan Barna, spune că premierul Ludovic Orban a arătat o "deschidere reală" ca acolo unde sunt primari PSD în funcţie "să căutăm variante pentru a scăpa de PSD", menţionând că una dintre acestea este de a susţine candidaţi unici, cum e şi situaţia Bucureştiului. "I-am spus din nou premierului, perspectiva de a avea şi candidat al PNL şi candidat al USR-PLUS nu va face decât să o stabilizeze pe Gabriela Firea în actuala poziţie, lucru care cred că e de neacceptat pentru noi", consideră Barna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dan Barna a afirmat, marţi seară, că a discutat cu Ludovic Orban şi despre alegerile locale, fiind aşteptate rezultatele sondajelor.

"Există o deschidere reală ca acolo unde avem primari PSD în funcţie să căutăm variante pentru a scăpa de PSD. Una dintre variante este de a susţine candidaţi unici, cum este şi situaţia Bucureştiului, obiectivul cel mai important de altfel, pentru că, i-am spus din nou premierului, perspectiva de a avea şi candidat al PNL şi candidat al USR-PLUS nu va face decât să o stabilizeze pe Gabriela Firea în actuala poziţie, lucru care cred că e de neacceptat pentru noi", a susţinut liderul USR.

El a spus că după ce vor exista cifrele sondajelor se vor face estimări.

"Alianţa USR-PLUS va ajunge să aibă un singur candidat la Bucureşti şi sunt convins că acela va fi candidatul care o va şi trimite pe Gabriela Firea acasă", a afirmat Barna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.