Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, în plenul Parlamentului, că "fiecare zi şi fiecare oră pe care cuplul Dragnea-Dăncilă o petrece la conducerea României reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru ca naţiune". El a adăugat că prioritatea zero a acestui Guvern este "cum să scape penalii de puşcărie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barna a spus că iarna aceasta ar fi trebuit să fie cel mai fericit moment din istoria noastră ca naţiune.

"Suntem membri ai unei familii europene şi avem un parteneriat cu cea mai puternică democraţie, înaintaşii noştri ar fi fost probabil foarte mândri (...) dar astăzi România a ajuns să fie condusă de un infractor condamnat penal şi de un prim ministru care are dificultăţi să citească textele pe care i le pun alţii în faţă", a afirmat el.

El a spus că tot ce au clădit înaintaşii este pus în pericol de "tupeul şi reaua credinţă a regimului Dragnea-Dăncilă".

"Fiecare zi şi fiecare oră pe care cuplul Dragnea-Dăncilă o petrec la conducerea României reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru ca naţiune. Soluţia este înlăturarea acestui guvern de la conducerea României", a susţinut el.

Barna a spus că lipsa de performanţă a Guvernului este direct proporţională cu mărimea aparatului guvernamental.

De asemenea, el a afirmat că prioritatea zero a acestui Guvern este "cum să scape penalii de puşcărie".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.