Liderul USR, Dan Barna, spune că demisia lui Victor Negrescu din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene se înscrie în logica în care PSD şi ALDE tratează România. Barna subliniază că să îţi abandonezi ţara cu două luni înainte de cel mai important moment din istoria europeană a sa doar pentru că ştii că va fi un eşec şi nu vrei să fii tras la răspundere este de neiertat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România abandonată! Demisia lui Victor Negrescu se înscrie din toate punctele de vedere în logica în care PSD şi ALDE tratează România şi îi tratează pe români. Să îţi abandonezi ţara cu două luni înainte de cel mai important moment din istoria europeană a României doar pentru că ştii că va fi un eşec şi nu vrei să fii tras la răspundere este de neiertat, indiferent de alte motive”, scrie liderul USR pe contul său de Facebook.

Dan Barna apreciază că preşedinţia României la Consiliul UE din 2019 era, oricum, un proiect eşuat din cauza acestui guvern. ”Acum, însă, devine un abandon pentru români şi pentru Uniunea Europeană. Ruşine, PSD şi ALDE!”, încheie el.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi-a depus demisia după şedinţa de Guvern de vineri. Demisia acestuia a fost confirmată de către ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a spus că în şedinţa de Guvern a avut loc ”o discuţie principială” despre modul în care România este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a fost o discuţie la finalul şedinţei de Guvern, pe care Victor Negrescu ”a luat-o personal” şi a dovedit că nu ştie să lucreze în echipă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.