Liderul USR, Dan Barna, afirmă că parlamentarii paărtidului vor vota sau nu prelungirea stării de alertă Decizia ”după ce Guvernul va prezenta date şi statistici clare care să justifice prelungirea restricţiilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”I-am propus astăzi domnului Raed Arafat ca starea de alertă să fie menţinută doar acolo unde cifrele şi datele o solicită, doar în zonele în care există mai multe cazuri active de COVID-19, astfel încât o parte din activitatea economică din România să fie deblocată. Domnul Arafat ne-a promis că, în momentul în care va veni dinspre Guvern solicitarea aceasta va veni însoţită de o justificare, date epidemiologice şi de argumente foarte concrete”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Dan Barna.

Acesta a mai precizat că a propus ca starea de alertă să fie prelungită pentru 15 zile, nu pentru 30.

”Decizia USR de a vota sau nu prelungirea stării de alertă va fi luată după ce Guvernul va prezenta date şi statistici clare care să justifice prelungirea restricţiilor”, a anunţat liderul USR.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a avut, miercuri, o întâlnire cu mai mulţi lideri politici pentru a explica necesitatea prelungurii stării de alertă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.