Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat la RFI că este nevoie de amânarea alegerilor locale, în contextul infecţiilor cu coronavirus. "Am fi iresponsabili să organizăm acum alegeri, când oamenii sunt îngrijoraţi cum îşi protejează bunicii sau copiii de această pandemie”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Situaţia continuă să evolueze într-o direcţie pe care nu o doream, dar pe care o anticipam. Şi eu înclin să cred că e nevoie de amânarea alegerilor. Este o discuţie pe care am avut-o şi în Biroul Naţional şi e previzibil că va fi necesară amânarea alegerilor. Deocamdată, până în toamnă, adică să fim totuşi în logica în care s-ar atinge un vârf al epidemiei undeva în mai-iunie, după datele care circulă dinspre experţii medicali, după care ar trebui ca până spre toamnă să reîncepem să fim funcţionali”, a afirmat Dan Barna, la RFI.

Liderul USR consideră că ”am fi iresponsabili să organizăm acum alegeri, când oamenii sunt îngrijoraţi cum îşi protejează bunicii sau copiii de această pandemie”.

Anterior, reprezentanţi ai UDMR şi ai USR au vorbit despre amânarea alegerilor locale, în contextul infecţiilor cu coronavirus.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.