La Consiliul Reprezentanţilor Unionali care a avut loc, vineri la Cluj-Napoca, Balázs Attila a fost ales în funcţia de preşedinte executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Balázs Attila s-a alăturat Uniunii ca voluntar încă din studenţie, din 2005 a fost economist la Fundaţia pentru Şcoală, din 2010 este directorul economic al UDMR, iar din 2021 preşedinte executiv interimar, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii.

Conform sursei citate, acesta şi-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat, iar în calitate de director economic a colaborat cu toţi preşedinţii executivi ai Uniunii.

S-a născut în Miercurea Ciuc, a absolvit Colegiul Naţional Márton Áron, iar în 2004 Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Marketing din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

La propunerea Conferinţei Tinerilor Maghiari din România, Szilágyi Dóra Emese a fost votată vicepreşedinte executiv responsabilă pentru tineret de către Consiliul Reprezentanţilor Unionali, mai indică sursa menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.