Actualul preşedinte executiv al PSD, Niculae Bădălău, a spus, sâmbătă, că pentru el desemnarea în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional este ”o sarcină” şi că el nu face compromisuri. Bădălău a precizat că îi susţine pe Viorica Dăncilă şi pe Marian Neacşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu nu fac compromisuri, nu am făcut niciodată”, a spus Bădălău în legătură cu desemnarea sa pentru preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

Întrebat pe cine susţine la funcţiile de preşedinte executiv şi secretar general, el a răspuns: ”Doamna premier şi domnul Neacşu”.

În legătură cu faptul că congresul PSD este cu final cunoscut, Bădălău a spus: ”Dacă e un congres cu final cunoscut, sunt oameni care au experinţă politică şi administrativă şi e normal, sunt oameni cu care am lucrat foarte mulţi ani”.

”Domnii protestatari ar trebui să meargă la Guvern, la Parlament”, a mai declarat Bădălău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.