Deputatul PSD Nicolae Bădălău a declarat, luni, că nu are ce căuta o analiză în interiorul PSD în legătură cu eşecul referendumului, pentru că a fost un referendum al societăţii civile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu m-am implicat mergând cu familia la vot”, a spus Bădălău.

El a spus că întrebarea de la referendum a fost ”un pic ciudată”.

”Întrebarea şi mie mi s-a părut un pic ciudată sau n-a fost destul de clară. probabil publicitate puţină şi asta a fost cauza pentru care ne-am confruntat cu extrem de puţini oameni în a-şi spune părerea într-o problemă. Că până la urmă, mai ales că a fost promovat de 3 milioane de cetăţeni, la vot trebuia să mergem şi să spunem acolo dacă suntem de acord sau nu, e simplu, e spiritul cetăţenesc, civic. nu văd politizarea aspectuui ăsta. Nu cred că biserica re de suferit. Cred că pur şi simplu au fost alte cauze pentru care oamenii nu au venit la vot - poate timpul frumos, poate nu i-a interesat”, a declarat el.

Nicolae Bădălău a susţinut că nu trebuie făcută o analiză în PSD în legătură cu eşecul referendumului.

”Nu cred că are ce căuta o analiză în interiorul partidului vizavi de acest referendum. Pur şi simplu, e decât un referendum al societăţii civile. Noi avem tendinţa să politizăm toate aspectele şi cred că ăsta nu e un lucru bun tot timpul”, a spus el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.