Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, spune că pentru preşedinţia PSD trebuie votată persoana care va avea un proiect pentru partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că trebuie să fie favorizat cel care va avea un un proiect pentru partid. Cel care va avea un proiect pentru partid, acela trebuie votat şi din discursurile dânşilor cu siguranţă vom şti. Îşi vor prezenta proiectele. (…) Eu cred că avem colegi valoroşi. Oricare dintre dânşii merită pentru că sunt colegii mei şi îl voi vota pe cel care va avea un proiect în care voi crede”, a afirmat Bădălău, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Întrebat cum va vota organizaţia de la Giurgiu la congresul de sâmbătă, Bădălău a răspuns: “Să voteze în cine au încredere că va ridica partidul. Partidul e într-o poziţie destul de ciudată în acest moment, cu un scor slab la europarlamentare şi e clar că trebuie schimbate politicile manageriale al partidului şi atunci cel care va avea un proiect corect şi vizibil pentru noi acela trebuie votat”.

Congresul PSd va avea loc sâmbătă, urmând a fi ales preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.