PSD câştigă alegerile în judeţul Bacău cu peste 50% din voturile valabil exprimate, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat, în timp ce PNL ocupă locul secund, cu peste 17% din opţiunile electoratului, potrivit rezultatelor parţiale comunicate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma centralizării a 64% din voturile valabil exprimate, PSD a obţinut 50,85% la Camera Deputaţilor şi 51,05% la Senat. Următorul partid în judeţul Bacău este PNL, cu 17,45% la Camera Deputaţilor şi 17,72% la Senat. De asemenea, alte trei formaţiuni au depăşit pragul electoral, respectiv ALDE – 8,37% (Camera Deputaţilor) şi 9,60 (Senat), USR – 7,49% (Camera Deputaţilor) şi 7,64% (Senat), PMP – 5,88% (Camera Deputaţilor) şi 5,89% (Senat).  

Datele prezentate sunt cele comunicate de BEJ Bacău la ora 11.30, când fuseseră centralizate rezultatele din 409 secţii de votare, din cele 634 câte au funcţionat în judeţul Bacău.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.