Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat parlamentarilor PSD şi USR „să-i înregistreze şi să-i dea pe mâna Parchetului pe mesagerii lui Florin Cîţu”, dacă vor încerca să-i corupă cu funcţii şi bani pentru a vota un guvern minoritar PNL-UDMR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După ce s-au fript cu AUR, iar un deputat al lor a fost pus sub urmărire penală pentru dare de mită, liberalii nu dau semne că ar fi înţeles ceva, ci dimpotrivă, se pregătesc să ofere din nou funcţii şi bani parlamentarilor, pentru ca aceştia să voteze un guvern minoritar PNL-UDMR. Cerem reprezentanţilor PSD şi USR să nu accepte un astfel de târg ruşinos şi să-i dea în vileag pe trimişii lui Florin Cîţu pentru fapte de corupţie”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, conform unui comunicat de presă. 

Liderul deputaţilor AUR George Simion a explicat că practicile PNL, USR şi PSD arată „o veritabilă mentalitate infracţională”.

„Parlamentarii AUR sunt incoruptibili şi au demonstrat asta, aşa că eforturile liberalilor se îndreaptă acum către celelalte partide, PSD şi USR. Faptul că ei nu se potolesc, ci continuă cu asemenea practici, arată o veritabilă mentalitate infracţională. Dezavuăm categoric astfel de practici, nedemne de Parlamentul României, şi îi asigurăm pe toţi românii că vom lupta până la capăt pentru schimbarea acestui sistem corupt şi putred”, a subliniat deputatul George Simion, copreşedinte AUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.