AUR nu este de acord cu majorarea, sub nicio formă, a impozitelor locale începând cu anul viitor, aşa cum propune coaliţia de guvernare PSD-PNL-UDMR. Formaţiunea transmite că niciun partid responsabil nu poate fi de acord cu o asemenea decizie într-un context extrem de dificil pentru români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

˝În loc să se gândească la majorări de impozite şi de taxe, cei de la guvernare ar trebui să vină cu soluţii pentru facturile la energie, pentru reducerea inflaţiei, dar şi pentru creşterea veniturilor românilor. Iarna bate la uşă şi, în loc să se preocupe de binele românilor şi cum vor trece aceştia peste anotimpul rece, coaliţia de guvernare se gândeşte la cum să îi taxeze şi mai mult pe oameni.˝, susţine preşedintele AUR, deputatul George Simion

În luna decembrie 2021, atât premierul Nicolae Ciucă, cât şi partenerii săi de coaliţie, reprezentanţii PSD, se băteau cu pumnul în piept că nu vor fi majorate taxele şi impozitele pe care românii le vor plăti. Nu a trecut nici măcar un an şi deja vorbim de noi majorări ale birurilor pe care românii trebuie să le plătească, precizează AUR în comunicat. 

˝Nu putem fi de acord ca pe spatele românilor să fie aruncată o nouă povară. Oare nu este suficientă povara preţurilor majorate, a ratelor tot mai mari, a facturilor uriaşe la energie? Este inacceptabil ca incompetenţa actualei guvernări să fie plătită tot de români.˝, a precizat Claudiu Târziu, lider al grupului AUR din Senat.

Potrivit AUR; noua formulă de calcul a impozitului pe proprietăţi, despre care a vorbit preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu înseamnă anularea majorării impozitelor pe care tot coaliţia de guvernare a propus-o. Este aceeaşi Mărie cu o altă pălărie. Formula de calcul pe care o vor propune primarii PSD şi liderii social-democraţilor este tot o nouă majorare a impozitelor, dar sub o altă formă.

”AUR nu va fi de acord cu această formulă sau cu vreo majorare de orice fel a impozitelor pe care românii trebuie să le plătească. Lăsaţi, stimaţi guvernanţi, propaganda politică şi faceţi-vă treabă! V-aţi asumat guvernarea ţării, atunci guvernaţi şi veniţi cu măsuri pentru oameni, nu împotriva lor”, mai spune AUR. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.