Alianţa pentru Unirea Românilor anunţă că lansează marţi campania ˝Ghiozdănelul de aur˝, în cadrul căreia va dona 20 de mii de ghiozdane complet echipate către copii din comunităţile locale din întreaga ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit AUR, ”proiectul este o continuare a iniţiativelor prin care AUR vrea să sprijine şcoala românească şi să încurajeze participarea la cursuri a elevilor din mediul rural”.

”Toate materialele care vor fi donate au fost achiziţionate prin contribuţia organizaţiilor locale AUR, a membrilor şi simpatizanţilor Alianţei”, spune formaţiunea într-un comunicat. 

AUR arată că marţi, începând cu ora 09.00, parlamentari şi membri ai organizaţiilor Alianţei pentru Unirea Românilor din toate judeţele vor da startul unei caravane naţionale care va duce ghiozdanele în toate judeţele ţării.

”Punctul de pornire al campaniei este Piaţa Victoriei, unde liderii partidului vor face o prezentare a proiectului şi vor susţine o conferinţă de presă”, mai anunţă partidul. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.