AUR a stabilit, vineri, la Gura Humorului, în cadrul întâlnirii de final de an a conducerii centrale a partidului cu reprezentanţii filialelor judeţene, strategia şi parcursul campaniei pentru europarlamentare, obiectivul primar al partidului fiind acela de a câştiga scrutinul electoral pentru Parlamentul European. AUR afirmă că ”unicul competitor electoral este PSD-ul condus de Marcel Ciolacu, restul partidelor fiind doar anexe ale social-democraţilor de-a lungul timpului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat vineri, la Gura Humorului, în judeţul Suceava, întâlnirea de final de an a conducerii centrale a partidului cu reprezentanţii filialelor judeţene, în cadrul căreia s-a realizat o retrospectivă a anului 2023 şi au fost stabilite obiectivele şi direcţiile de acţiune pentru anul electoral 2024”, anunţă formaţiunea. Preşedintele AUR, George Simion, a transmis reprezentanţilor filialelor că AUR trebuie să se edifice ca un partid pregătit să preia guvernarea. Acesta a precizat că AUR este singurul partid care a prezentat deja programul de guvernare pentru România şi are pregătiţi profesionişti, atât pentru alegerile de anul viitor, cât şi pentru a ocupa funcţiile executive din statul român, la toate nivelele. ”Preşedintele AUR a atras atenţia că niciun alt partid nu a putut să facă acest lucru până acum, deoarece partidele vechi şi obosite sunt şantajate de propriile filiale, de mafia pădurilor sau de mafia jocurilor de noroc. Acesta a arătat că AUR a fost creat ca o mişcare politică de luptă cu sistemul care a condus România în ultimii 34 de ani, precizând că membrii AUR nu sunt în politică pentru parvenire personală”, se mai arată în comunicat. La şedinţa din judeţul Suceava s-a stabilit că vor fi pregătite şi prezentate românilor în prima parte a anului viitor programele de guvernare sectoriale, urmând a fi desemnată şi persoanele responsabile pentru fiecare domeniu în parte. ”Totodată, în prisma alegerilor de anul viitor, AUR a stabilit strategia şi parcursul campaniei pentru europarlamentare, obiectivul primar al partidului fiind acela de a câştiga scrutinul electoral pentru Parlamentul European. AUR a constatat că unicul competitor electoral este PSD-ul condus de Marcel Ciolacu, restul partidelor fiind doar anexe ale social-democraţilor de-a lungul timpului”, arată AUR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.