AUR îşi propune să reunească la Alba Iulia de Ziua Naţională 10.000 de membri şi simpatizanţi. Mihai Enache, preşedinte al AUR Bucureşti afirmă că participanţii din Capitală vor merge la Alba Iulia cu un tren contractat special, precizând că nu vor fi afişate niciun fel de simboluri politice, singurul drapel acceptat fiind tricolorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare judeţ a primit un target de minim 200 participanţi, iar capitala va fi reprezentată de nu mai puţin de 500 de membri sau simpatizanţi ai partidului.

“Mă număr printre cei care sărbătoresc, an de an, ziua naţională la Alba Iulia. Mă bucur să văd că şi în AUR, această tradiţie prinde rădăcini. Din Bucureşti, vom pleca cu un tren, contractat special cu această ocazie. În această zi, nu vom afişa niciun fel de simboluri politice, singurul drapel acceptat fiind tricolorul naţional”, a declarat pentru News.ro Mihai Enache, preşedinte al AUR Bucureşti.

Congresul de constituire a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a avut loc în 1 Decembrie 2019, la Alba Iulia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.