Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău iniţierea imediată de consultări bilaterale, precum şi cu partenerii politici europeni şi euro-atlantici, pentru stabilirea etapelor şi măsurilor concrete în vederea reunificării statului şi a naţiunii române, transmite formaţiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Congresul naţional al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat vineri, în unanimitate, rezoluţia intitulată "Marea Unire din nou".

"Suntem în Cetatea Marii Uniri, într-un moment de sărbătoare şi, de aceea, Biroul Naţional de Conducere a hotărât să propunem Congresului o rezoluţie, care se vrea una a desăvârşirii Unirii. Reîntregirea naţională este proiectul nostru de ţară", a declarat Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR.

"Noi am avut curajul de a ne transforma într-o avangardă a mişcării de renaştere naţională românească, dar încă mai avem de crescut. Noi trebuie să fim apostolii acestui neam, apostolii răsăritului luminat de cel de Sus, Hristos, iar pentru asta trebuie să ne nevoim mai mult, să răbdăm mai mult, să muşcăm din noi atunci când poate că revolta ne umple, când poate lucrurile nu sunt atât de bine înţelese de fiecare. AUR este oastea care poate să învie din nou neamul românesc", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.