Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a decis sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar de la Alba Iulia, ca şi în anul 2024 să continue caravana medicală şi să fie create noi programe de sprijinire a populaţiei pentru un stil de viaţă sănătos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Strategia va include extinderea infrastructurii prin care se pun la dispoziţie populaţiei servicii medicale gratuite pentru a acoperi un număr mai mare de zone defavorizate, asigurând accesul la servicii medicale în comunităţi izolate sau cu resurse limitate. Totodată, serviciile derulate în baza Strategiei de Propagandă se vor diversifica pentru acoperirea altor domenii deficitare şi pot cuprinde programe de sprijinire a populaţiei pentru acces la activităţi sportive sau facilitarea accesului la programe culturale sau educative”, au transmis reprezentanţii AUR. 
Ei au anunţat şi că vor fi dezvoltate parteneriate cu instituţii medicale, organizaţii non-guvernamentale şi specialişti din diferite domenii pentru a asigura calitatea serviciilor oferite. 
Se va diversifica gama de servicii medicale oferite prin partenerii specializaţi, inclusiv prin dotarea suplimentară cu dispozitive şi aparatură de specialitate. 
De asemenea, ei au mai precizat că va fi implementat un program educaţional de sănătate în paralel cu activităţile medicale, oferind informaţii şi resurse educaţionale comunităţilor pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos. 
“Acesta poate include parteneriate cu organizaţii sportive sau non-guvernamentale pentru implementarea unor măsuri de facilitare a practicării sportului de către populaţie, cu accent pe copiii şcolari şi preşcolari”, au precizat reprezentanţii AUR. 
Această strategie a fost aprobată în cadrul congresului extraordinar de sâmbătă, de la Alba Iulia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.