Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat sâmbătă, în cadrul Congresului extraordinar de la Alba Iulia, rezoluţia "Anul electoral 2024 – între suveranism şi suveranitate" .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, reprezentanţii AUR au anunţat că îşi propun să obţină un mandat puternic în Parlamentul European. 
“AUR îşi propune să obţină un mandat clar şi puternic în Parlamentul European, pentru a reprezenta vocea fermă a poporului român în cadrul Uniunii Europene, pledând pentru suveranitate şi interesele naţionale”, se arată în rezoluţie.
De asemenea, AUR a mai anunţat că la alegerile locale îşi propune să câştige un număr important de primării, consilii judeţene şi locale, “pentru a implementa politici eficiente la nivel local şi pentru a construi o administraţie eficientă şi responsabilă faţă de cetăţeni”.
În privinţa alegerilor europarlamentare, AUR a menţionat că vizează obţinerea unei majorităţi solide.
“Ne angajăm să promovăm legi şi politici care să consolideze statul de drept şi să asigure dezvoltarea durabilă a României”, au mai precizat reprezentanţii AUR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.