Audierile în comisiile parlamentare de specialitate ale miniştrilor propuşi în Cabinetul Ciucă vor începe miercuri, de la ora 10.00, fiecare persoană nominalizată pentru portofoliu având alocate 45 de minute în comisii şi ar urma să se încheie după ora 17.00. Premierul desemnat Nicolae Ciucă a depus marţi la Parlament programul de guvernare şi lista miniştrilor coaliţiei PNL-PSD-UDMR. Votul pentru învestirea viitorului Executiv va avea loc joi, într-un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, de la ora 10.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul audierilor în comisii poate fi accesat AICI

„Am depus programul de guvernare al coaliţiei. El se bazează pe principiile de rezilienţă, stabilitate, transparenţă, echitate şi eficienţă. El are în centru cetăţeanul român”, a afirmat Nicolae Ciucă, marţi la Parlament. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a precizat că „mai mult ca sigur că joi va fi şi depunerea jurământului”. 

Cabinetul Ciucă va avea 20 de ministere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.