Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, care candidează pentru un mandat de senator la Buzău, a declarat că a votat ”cu mare încredere”, pentru că buzoienii au înţeles ”oferta” PNL, el adăugând că a stat zece minute la coadă pentru a vota, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anii '90.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atanasiu a votat la secţia 50 de la Liceul Pedagogic din municipiul Buzău.

”Am votat cu mare încredere pentru că le-am prezentat buzoienilor o listă de candidaţi redutabilă, cu mare încredere, fiindcă sunt convins că buzoienii au înţeles oferta noastră, că îşi doresc să ducă o viaţă mai bună, îşi doresc ca nepoţii şi copiii lor să nu mai fie nevoiţi să plece să-şi caute un trai decent în altă parte, vor  venituri decente acasă la ei. În judeţul Buzău, spre deosebire de toate prognosticurile făcute până acum, avem o vreme minunată în plină iarnă, o prezenţă foarte bună la vot, nepreconizată de niciun analist şi de niciun sondaj, şi sper să avem cea mai bună surpriză în urma votului. Buzoienii au făcut ce mă aşteptam, vin în număr mare la vot, mai mare decât era preconizat, am stat la coadă la vot, cred că din '90 nu s-a mai stat la coadă, premisele sunt bune”, a declarat Teodor Atanasiu.

Şi preşedintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, primul pe lista pentru Camera Deputaţilor, a stat la coadă pentru a vota.

"Am votat cu gândul la o Românie mult mai dezvoltată, la un Buzău european, am votat cu gândul la tinerii noştri, tineri care parcă prea mulţi  vor să plece în străinătate să îşi câştige existenţa, lucru pentru care personal nu sunt deloc bucuros, aştept să avem o Românie care să asigure mai multe locuri de muncă, bine plătite, şi cu această ocazie, invit buzoienii şi românii, deopotrivă, să nu piardă oportunitatea de a vota. Îi invit pe toţi la vot", a spus Romanescu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.