Asociaţia Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP) cere, joi, liderului PSD, Marcel Ciolacu, să comunice care sunt magistraţii care l-au propus pe Bogda Licu pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională. Reacţia vine după ce Marcel Ciolacu a afirmat că PSD a făcut o propunere din partea magistraţilor, nu a oamenilor politici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am întrebat printre colegi cine a făcut propunerea buclucaşă pentru numirea domnului Licu la CCR…nefiind niciun răspuns pozitiv, solicităm public domnului Ciolacu să comunice cine sunt magistraţii la care face referire atunci când susţine că domnul Bogdan Licu a venit ca o propunere din partea magistraţilor şi nu a oamenilor politici”, a transmis, joi, Asociaţia Mişcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor.  

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, despre susţinerea de către PSD a lui Bogdan Licu pentru funcţia de judecător CCR, că el personal a depus o iniţiativă legislativă de depolitizare a CCR, astfel că a venit cu o propunere din partea magistraţilor, nu a oamenilor politici.  

”Îmi asum această propunere”, a mai afirmat Ciolacu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.