Ariel Chiş, care se afla pe poziţia a doua pe lista USR pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, anunţă că se retrage, ”după mai multe zile foarte grele”, acuzând un linşaj mediatic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După mai multe zile foarte grele pentru mine, am decis să mă retrag de pe lista USR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Ultimul lucru pe care mi l-am dorit vreodată a fost să aduc un prejudiciu de imagine USR-ului, partidului căruia i-am dedicat ultimii ani de viaţă, zi de zi, noapte de noapte”, a scris Ariel Chiş pe Facebook.

Acesta anunţă că va rămâne alături de USR.

”Ştiu că acest partid poate realiza asta, am văzut ce principii ne ghidează şi cum suntem diferiţi de orice altceva a existat până acum. Am nişte colegi extraordinari pe care întotdeauna îi voi recomanda şi îi voi susţine. În încheiere, vreau să le mulţumesc public din suflet tuturor celor 372 de colegi care m-au votat pentru un loc pe lista USR la Consiliul General unde am obţinut locul 2. Vreau să mulţumesc şi zecilor de prieteni care mi-au scris că le pare rău că sunt linşat mediatic şi m-au încurajat să rămân puternic şi să nu pun la suflet. De asemenea, nu uitaţi, România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Acesta este sloganul USR din 2016 pentru care am intrat în viaţa politică. Voi continua”, a mai scris Chiş.

Ariel Chiş, al doilea pe lista de candidaţi ai USR pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), apare într-un controversat videoclip, ironic la adresa prenumelui său.

Membri ai partidului au precizat pe reţelele de socializare că filmuleţul este mai vechi şi că a fost distribuit pe un grup intern al USR pentru amuzamentul colegilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.