Antonel Tănase a anunţat marţi pe Facebook că a demisionat din funcţia de secretar general al Guvernului. El a adăugat că de acum încolo îşi va concentra atenţia pentru a dezvolta proiectele la nivel de Parlament, din postura de deputat, pentru dezvoltarea Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dragii mei, vă anunţ că mi-am depus demisia din funcţia de Secretar General al Guvernului. Le mulţumesc colegilor din echipa guvernamentală pentru buna colaborare şi pentru munca depusă, le mulţumesc funcţionarilor Guvernului, care şi-au făcut treaba repede şi bine. De acum încolo îmi voi concentra atenţia pentru a dezvolta proiecte la nivel de Parlament, din poziţia de deputat, acele proiecte despre care v-am vorbit, de dezvoltare a Capitalei”, a scris Antonel Tănase marţi pe Facebook.
 
Acesta a adăugat că acest an a fost plin de evenimente, iar România trecut prin cele mai grele momente din ultimele trei decenii.
 
„Am avut un an plin de evenimente, an în care România a trecut prin cele mai grele momente din ultimii 30 de ani. Cu speranţa că mi-am făcut datoria aşa cum trebuia, mulţumesc încă o dată echipei Guvernului Orban pentru încrederea acordată şi, dragii mei, nu ne oprim aici. Voi lucra pentru Noul Bucureşti, aşa cum mi-am asumat în campania electorală”, a completat Tănase.
 
El a urat succes noului Executiv şi multă putere de muncă.
 
„Urez noului Executiv succes şi multă putere de muncă, cu toată încrederea că va duce România în direcţia bună. Am încredere că noua echipă guvernamentală ştie ce are de făcut şi îi asigur de tot sprijinul meu, atât ca preşedinte al PNL Sector 3, cât şi ca deputat de Bucureşti. Echipa liberală va fi, pentru România, principalul furnizor de prosperitate şi bunăstare, efort la care şi eu voi pune umărul alături de colegii liberali. Doamne ajută!”, a conchis Antonel Tănase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.