Primarul din Sfântu Gheorghe Antal Árpád, care a câştigat un nou mandat pe listele UDMR, a anunţat marţi pe Facebook că testul la COVID-19 i-a ieşit pozitiv. El mai spune că se simte puţin slăbit, însă starea sa de sănătate este bună per ansamblu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ieri (luni - n.r.) am avut febră, iar în această dimineaţă nu am simţit gustul pastei de dinţi. Deoarece acestea sunt simptome ale infecţiei cu noul coronavirus, am făcut un test. Rezultatul a fost pozitiv. Mă simt puţin slăbit, dar per total sunt bine”, a scris Antal Árpád marţi pe Facebook.

Acesta a precizat că va merge şi miercuri la spital pentru o nouă examinare şi apoi va urma recomandările medicilor.

„Mâine (miercuri - n.r.) mă duc la spital pentru o nouă examinare şi bineînţeles că voi urma recomandările medicilor. Numărul infecţiilor este în creştere, aşa că îndemn pe toată lumea să respecte regulile de prevenire!”, a conchis Antal Árpád.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.