Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, anunţă că a avut o întâlnire cu secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, în cadrul vizitei pe care o face în Statele Unite. ”Am mulţumit omologului meu pentru contribuţia constantă a Statelor Unite ale Americii la consolidarea securităţii şi posturii de descurajare şi apărare pentru flancul estic al NATO”, afirmă Tîlvăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut o întâlnire excelentă cu secretarul apărării al SUA Lloyd Austin, la Pentagon. Am mulţumit omologului meu pentru contribuţia constantă a Statelor Unite ale Americii la consolidarea securităţii şi posturii de descurajare şi apărare pentru flancul estic al NATO, în special în regiunea Mării Negre”, a arătat Angel Tîlvăr, joi seară, într-o postare pe Facebook.

Ambasada României în SUA a anunţat joi, tot într-o postare pe Facebook, că Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, începe o vizită în Statele Unite ale Americii. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, începe astăzi, o vizită în Statele Unite ale Americii, cu participarea şefului Statului Major, generalul Daniel Petrescu, precum şi a altor oficiali. Delegaţia MApN va avea întâlniri la Washington cu secretarul apărării, Lloyd Austin, cu generalul Mark Milley, şeful Statelor Majore Întrunite ale Forţelor Armate ale SUA, precum şi la Casa Albă - Consiliul Securităţii Naţionale. De asemenea, delegaţia MApN se va întâlni cu preşedinţii Comisiilor pentru Forţe Armate din Senatul SUA şi, respectiv, Camera Reprezentanţilor, precum şi cu reprezentanţi ai industriei americane de apărare şi din mediul de reflecţie strategică şi expertiză”, a anunţat Ambasada pe Facebook. 
 
Cu prilejul vizitei, delegaţia română va marca aniversarea a 30 de ani de la stabilirea parteneriatului între Forţele Armate Române şi Garda Naţională Alabama.
 
”Astfel, delegaţia MApN se va deplasa în statul Alabama, unde, între 2 şi 4 aprilie, va avea întâlniri cu guvernatorul statului Alabama, conducerea Gărzii Naţionale Alabama, precum şi cu legislativul şi mediile locale”, a precizat Ambasada României în SUA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.