Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR, iar în prezent membru în comisia USR-PLUS care elaborează programul de guvernare al alianţei, afirmă, într-o postare pe Facebook, că există o ”strategie a mafiei” care are ca obiectiv câştigarea alegerilor de către actualul preşedinte Klaus Iohannis, El susţine că strategia îi include pe ”candidaţii aşa-zis independenţi” Mircea Diaconu şi Alexandru Cumpănaşu, ”securişti cu acte, oameni de paie”, pe Theodor Paleologu, pe care îl numeşte ”un egocentric trist” şi ”acoperiţii” din presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Strategia mafiei e atât de simplu de înţeles. Vor să continue furtul şi distrugerea. Ei ştiu ca 80 şi ceva la suta din oameni nu mai suportă PSD-ul şi vor ca lucrurile sa se schimbe. Şi atunci ce fac? Inventează nişte candidaţi aşa zis independenţi: Diaconu şi Cumpănaşu. Securisti cu acte, oameni de paie. Dar independenti cică! Nu de la PSD. Nu nu! Cu discurs cât de cât anti-sistem, îl conving pe un egocentric trist, Paleologu, să între in cursă, fără şanse, ca să prosteasca 5 -6% din oameni să îl voteze - să rupă voturi de la opoziţia reala, dau ordin pe unitate la toţi “acoperiţii” din presă să vă bage în cap să nu cumva să votaţi iar USR/PLUS”, afirmă Caramitru, care susţine că autorii acestei strageii speră aşa ca 20-25% din oameni sa fie prostitţi. 

El spune că obiectivul strategiei este acela ca alegerile din noiembrie să fi câştigate de actualul preşedinte, care promite “linişte”.

”Toată lumea lor e fericită cu el. O mizerie fără margini. Dar nu o sa le iasă schema. Nu se poate”, conchide Andrei Caramitru.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.