Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a transmis sâmbătă seară un mesaj de Ziua Mondială a Teatrului, în care s-a referit la condiţiile impuse de pandemie. ”Creativitatea şi talentul au ajutat actorii să se reinventeze în această perioadă tulbure”, a afirmat preşedintele Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gândurile mele s-au îndreptat, astăzi, către toţi cei care fac parte din lumea teatrului – actori, regizori, scenarişti, scenografi, tehnicieni. O lume greu încercată, în ultimul an, din cauza pandemiei. A fost un an în care noul coronavirus a impus o ruptură dureroasă între actori şi spectator”, a scris, sâmbătă seară, pe AFcebook, anca Dragu.

Aceasta apreciază că ”creativitatea şi talentul au ajutat însă actorii să se reinventeze în această perioadă tulbure”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Au dat viaţă talentului lor în spectacole online sau în săli cu puţini spectatori, potrivit regulilor dictate de pandemie. Le doresc multă putere, sănătate, inspiraţie. Lumea e mai frumoasă datorită lor”, a mai transmis preşedintele Senatului.

Ziua Mondială a Teatrului este sărbătorită pe 27 martie, începând din 1962, la iniţiativa Institutului Internaţional de Teatru. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.