Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a transmis sâmbătă seară un mesaj de Ziua Mondială a Teatrului, în care s-a referit la condiţiile impuse de pandemie. ”Creativitatea şi talentul au ajutat actorii să se reinventeze în această perioadă tulbure”, a afirmat preşedintele Senatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Gândurile mele s-au îndreptat, astăzi, către toţi cei care fac parte din lumea teatrului – actori, regizori, scenarişti, scenografi, tehnicieni. O lume greu încercată, în ultimul an, din cauza pandemiei. A fost un an în care noul coronavirus a impus o ruptură dureroasă între actori şi spectator”, a scris, sâmbătă seară, pe AFcebook, anca Dragu.

Aceasta apreciază că ”creativitatea şi talentul au ajutat însă actorii să se reinventeze în această perioadă tulbure”.

”Au dat viaţă talentului lor în spectacole online sau în săli cu puţini spectatori, potrivit regulilor dictate de pandemie. Le doresc multă putere, sănătate, inspiraţie. Lumea e mai frumoasă datorită lor”, a mai transmis preşedintele Senatului.

Ziua Mondială a Teatrului este sărbătorită pe 27 martie, începând din 1962, la iniţiativa Institutului Internaţional de Teatru. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.